Sign In

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Blue Billywig en ander nieuws over online video.

Sign In

Al je doelen binnen handbereik

Ga samen met onze experts aan de slag
 

Altijd relevant, altijd boeiend: met (interactieve) video grijp je de aandacht en houd je die vast. Het behalen van je doelstellingen wordt een fluitje van een cent. Hoe wil jij je klant helpen? Bekijk welke doelstelling jouw video marketing strategie naar het volgende niveau tilt.

 

De gedachte dat het gehele videopublicatieproces veel makkelijker en beter zou moeten kunnen...

We onderscheiden ons niet alleen door de kwaliteit van ons Online Video Platform  en onze Video Advertentie Services, beide met interactieve videomogelijkheden, maar ook door de ruime ervaring van ons team en onze persoonlijke benadering.

 

Wat anderen over ons zeggen

Jet Wieske - Ahold
Manager Allerhande Digitaal
"We waren aangenaam verrast door de uitgebreide mogelijkheden die het online video platform biedt. Daarnaast waarderen we de samenwerking enorm. Het is prettig om een partner te hebben die op alle facetten met je meedenkt. "
Richard Oomens
DriveGuide
"Drie maanden na het introduceren van de interactieve video van Blue Billywig zijn we zeer positief. Ook van geïnteresseerden en klanten horen wij positieve geluiden. "
Laurens Miedema - KARWEI
Manager Marketing and Communications
"We hebben de keuze gemaakt om onze how-to video's interactief te maken. We willen namelijk niet statisch zenden, maar we willen de klant in charge zetten om de informatie die voor hen relevant is te bekijken. Blue Billywig biedt ons daarvoor de juiste flexibele tools. "
Maxime Bloemberg - Otravo
Contact Manager
"Na het eerste gesprek met Blue Billywig over de mogelijkheden van interactieve video's bulkte ik van de ideeën om video's toe te passen om onze werklading te reduceren. Met de drie video's afgelopen jaar in samenwerking met Blue Billywig zijn gemaakt, is dit gelukt! Wij merken een daling in het aantal vragen per telefoon en e-mail en de video's worden zeer goed ontvangen door onze klanten. Door complexe antwoorden waren de video's best een uitdaging, maar Blue Billywig heeft ons hier goed bij geholpen.   "
Julian Hecksher
Julian Hecksher
Independent Digital
"Blue Billywig’s innovative video advertising solutions have really helped us increase our revenue in the past few years. Combined with a great service, Blue Billywig has solutions for every publisher.  "
Marc Friezen - Eneco
Teamlead Digital Service
"Door de interactieve Toon® storingsvideo’s op onze website kan een groot deel van onze klanten zelfstandig problemen oplossen. Dat levert flinke kostenbesparingen op en bovenal: tevreden klanten. Dat hadden we zonder het platform van Blue Billywig niet kunnen realiseren. "
Sarie Jacobs
Sarie Jacobs - Samsung
Online Support Manager
"Bij Samsung zijn we in 2014 gestart met interactieve video, dit was voor ons echt de volgende stap in onze online customer service en past binnen onze strategie om een sterk Samsung Support kanaal in de markt te zetten. Samen met Blue Billywig hebben wij in eerste instantie een mooie pilot neergezet. Op dit moment vormen de interactieve video's een stabiel onderdeel van onze digital customer service strategie. Blue Billywig denkt met ons mee en komt proactief met voorstellen om de huidige resultaten continu te verbeteren. "
Lisa Bentick - KPN
Online Service Marketeer
"We hebben een goed beeld gekregen van de diverse aanbieders. Het Online Video Platform van Blue Billywig sluit qua functionaliteit, kwaliteit en ook qua prijs/kwaliteit verhouding het beste bij onze wensen en eisen.  "

Online Video Platform

Het Blue Billywig Online Video Platform is heel gemakkelijk in gebruik. Bovendien biedt het alle mogelijkheden die je je kunt wensen. Met het Online Video Platform kan je op intuïtieve wijze zowel grote als kleine hoeveelheden video beheren.

Afspeelbaar op elk device
Uitgebreide statistics
Makkelijk embedden en delen
Betrouwbaar en servicegericht
Customizable branded player
Zonder (third party) reclame

De oplossing voor elke doelstelling

Onze online producten helpen je verder

Wat je doelstelling met video ook is, onze producten ondersteunen je. Kies een product om meer te leren of bekijk hier het volledige overzicht.

360 Video Player
Ervaar de maximale beleving

360 video tilt je video content naar een hoger niveau: video wordt een beleving. De 360 video player van Blue Billywig biedt de optimale kijkervaring. De video player is te bekijken op ieder device: zonder app en zelfs in Safari. Ontdek het zelf.

Gepersonaliseerde Video
Biedt een unieke kijkervaring

Maak gepersonaliseerde content die voor iedere kijker relevant is. Spreek je kijker persoonlijk aan en stem de inhoud van je video af op de behoefte van je kijker.

Branded Video Player
Optimale kijkervaring

Jouw video, jouw player, jouw design. Met een branded video player lever je de best mogelijke gebruikerservaring. Ontdek hier alle voordelen en creëer je eigen branded video player in een handomdraai.

Video Advertentie Platform
Optimaliseer je advertentie inkomsten

Maximale omzet behalen met geschreven content en video content? Je krijgt het voor elkaar met het Blue Billywig Video Advertentie Platform. Bekijk onze verschillende video advertentie formats en verhoog vandaag nog je omzet. 

Interactieve video
Zorg voor relevantie

Trek de aandacht met jouw online video. En houd hem vast. Zorg dat je relevant bent. Hoe? Door de keuze bij de kijker te leggen. Begin vandaag nog met het inzetten van interactieve video en lees hier meer over de toepassingen en voordelen.

Online Video Platform
Compleet en eenvoudig

Krijg inzicht in de resultaten en het rendement van je video content. Optimaliseer je SEO. Bewaar je video content overzichtelijk. Dit krijg je voor elkaar met het Online Video Platform van Blue Billywig. Ervaar het zelf.