Omcirkel 27 juni 2017 alvast met een grote rode marker op de kalender en zet een reminder in je telefoon. Het is weer tijd voor het Online Video Event. Voor het vierde jaar op rij organiseren wij dit samen met de Adfo Groep.

Het afgelopen jaar heeft online video weer bewezen een krachtig communicatiemiddel te zijn. De technologie biedt tal van mogelijkheden en de toepassingen lijken eindeloos. Hoe ga jij zorgen dat de kracht van online video voor jouw bedrijf of merk werkt?

Kom erachter tijdens het Online Video Event 2017. We hebben veel moois op het programma staan: inspirerende keynotes, actuele cases en praktische workshops.

We kunnen de eerste sprekers al bekend maken. Vorig jaar was hij een daverend succes en daarom verwelkomen we hem graag terug: Aljan de Boer. Hij praat je weer bij op het gebied van visuele trends en online video. Daarnaast komt Jonas Braun spreken over de videomarketing strategie van Lidl. En Laurens Miedema van KARWEI vertelt hoe zij succesvol video inzetten om klanten te inspireren.

Maar dit is slechts het begin; er zullen snel nieuwe namen volgen. Houd de website in de gaten om niets te missen van de laatste updates over het programma. Ook houden we je op de hoogte via onze FacebookTwitter (#OVE2017) en LinkedIn.

We kijken er naar uit je welkom te heten op de mooie locatie Inn Style in Maarssen. Tot dan!