Al je doelen binnen handbereik

Ga samen met onze experts aan de slag
 

Altijd relevant, altijd boeiend: met interactieve video grijp je de aandacht en houd je die vast. Het behalen van je doelstellingen wordt een fluitje van een cent. Hoe wil jij je klant helpen? Bekijk welke doelstelling jouw video marketing strategie naar het volgende niveau tilt.

 

De gedachte dat het gehele videopublicatieproces veel makkelijker en beter zou moeten kunnen...

We onderscheiden ons niet alleen door de kwaliteit van ons Online Video Platform  en onze Video Ad Services, beide met interactieve videomogelijkheden, maar ook door de ruime ervaring van ons team en onze persoonlijke benadering.

 

Laatste nieuws

10 jaar Blue Billywig!

Blue Billywig bestaat deze maand 10 jaar! Op 14 november 2006 zaten oprichters Jeroen en Martijn bij de notaris om de statuten en oprichtingsakte te ondertekenen. Vanaf dat moment was Blue Billywig officieel een feit. De afgelopen tien jaar zijn we enorm gegroeid.

Wat anderen over ons zeggen

Jet Wieske - Ahold
Manager Allerhande Digitaal
"We waren aangenaam verrast door de uitgebreide mogelijkheden die het online video platform biedt. Daarnaast waarderen we de samenwerking enorm. Het is prettig om een partner te hebben die op alle facetten met je meedenkt. "
Julian Hecksher - Independent Digital
Head of Digital Sales
"Blue Billywig’s innovative video advertising solutions have really helped us increase our revenue in the past few years. Combined with a great service, Blue Billywig has solutions for every publisher. "
Marc Friezen - Eneco
Teamlead Digital Service
"Door de interactieve Toon® storingsvideo’s op onze website kan een groot deel van onze klanten zelfstandig problemen oplossen. Dat levert flinke kostenbesparingen op en bovenal: tevreden klanten. Dat hadden we zonder het platform van Blue Billywig niet kunnen realiseren. "
Sarie Jacobs - Samsung
Online Support Manager
"Bij Samsung zijn we in 2014 gestart met interactieve video, dit was voor ons echt de volgende stap in onze online customer service en past binnen onze strategie om een sterk Samsung Support kanaal in de markt te zetten. Samen met Blue Billywig hebben wij in eerste instantie een mooie pilot neergezet. Op dit moment vormen de interactieve video's een stabiel onderdeel van onze digital customer service strategie. Blue Billywig denkt met ons mee en komt proactief met voorstellen om de huidige resultaten continu te verbeteren. "
Lisa Bentick - KPN
Online Service Marketeer
"We hebben een goed beeld gekregen van de diverse aanbieders. Het Online Video Platform van Blue Billywig sluit qua functionaliteit, kwaliteit en ook qua prijs/kwaliteit verhouding het beste bij onze wensen en eisen.  "

Online Video Platform

Het Blue Billywig Online Video Platform is heel gemakkelijk in gebruik. Bovendien biedt het alle mogelijkheden die je je kunt wensen. Met het Online Video Platform kan je op intuïtieve wijze zowel grote als kleine hoeveelheden video beheren.

Afspeelbaar op elk device
Uitgebreide statistics
Makkelijk embedden & delen
Betrouwbaar & servicegericht
Customizable branded player
Zonder (third party) reclame

De oplossing voor elke doelstelling

Onze online producten helpen je verder

Wat je doelstelling met video ook is, onze producten ondersteunen je. Kies een product om meer te leren of bekijk hier het volledige overzicht.

360 Video Player
Zelfs in Safari

360 Video player. Geef je kijker de optimale kijkervaring: Blue Billywig 360°-video werkt op ieder device, zonder app. Zélfs in Safari.

Gepersonaliseerde Video
Biedt een unieke kijkervaring

Maak gepersonaliseerde content die voor iedere kijker relevant is. Spreek je kijker niet alleen persoonlijk aan, maar stem zelfs de inhoud van je video af op de behoefte van je kijker.

Branded Video Player
Optimale kijkervaring

Jouw content verdient de voorgrond. De Blue Billywig Player levert de beste gebruikerservaring. Speelt altijd af op ieder device, zelfs interactief.

Video Advertentie Platform
Optimaliseer je advertentie inkomsten

Het Blue Billywig Advertentie Platform biedt innovatieve advertentieformaten zodat jij het optimale resultaat behaalt. 

Interactieve video
Altijd relevant

Stop met alleen maar zenden! Trek de aandacht en houd deze vast. Maak  met interactieve video van je kijker een actieve deelnemer in plaats van een passieve toeschouwer.

Online Video Platform
Compleet en eenvoudig

Beheer, publiceer, distribueer, analyseer en converteer. Alle belangrijke facetten vind je binnen één overzichtelijk platform.